Resultaten voor kniebrace knieschijf

kniebrace knieschijf
knie brace voor hond op maat gemaakt door Kamer Dierenorthopedie.
Leehuis 06/06/2019 om 716: pm Antwoorden. Zijn op zoek naar kniebrace voor klein hondje na een patella luxatie operatie en een hernia operatie. Het is een heel klein hondje en vanmiddag bij de dierenarts was de kleinste brace nog te groot. Patrick Kamer 07/06/2019 om 819: am Antwoorden. Goedendag, wij komen er graag bij u in een persoonlijke mail op terug! Bep Colaris 14/07/2019 om 858: am Antwoorden. Goede morgen mijn hond Joep heeft volgens de dierenarts een los zittende knieschijf daar, ik een operatie niet aan wil is mijn vraag heb ik wat aan een braceen, wat zijn de kosten?
Genux knieorthese knie brace Ambroise.
De orthesen van Ambroise zijn continu in ontwikkeling. Vernieuwde pelottes De nieuwe pelottes zijn minder gevoelig voor breuk, zijn stabieler gemonteerd, dekken de pelottedrager aan de voorkant beter af en zien er fraaier uit. Vernieuwde kuitband De nieuwe kuitband sluit mooier op het been aan. Scharnierbekleding Een mooi en perfect op maat gemaakte zachte bekleding op het scharnier voorkomt beschadiging van kleding en meubels bij stoten tegen het scharnier. Bij iedere kniebuiging wordt de huid wat opgerekt. Samen met de patella knieschijf glijdt het soepel over het been naar beneden. De orthese in dit filmpje laat door middel van rolletjes toe dat de huid vrij kan bewegen. De streepjes laten zien dat dit wel om zon 4 cm!
Kniebrace Actimove.
De kniebandage heeft een hoog comfort zodat u tijdens het bewegen en sporten geen hinder ondervind van onze kniebraces en bandages. Lees meer over Actimove voor de keuze van de kniebrace of kniebandage. De elastische kniebandage Actimove GenuFast biedt de noodzakelijke ondersteuning bij een lichte overbelasting of instabiliteit van de knie. De compressie vermindert de kans op zwelling van de knie, zodat u normaal kunt blijven lopen zonder verergering van uw klachten. Lees meer over dit product. Het kniegewricht heeft gerichte ondersteuning nodig bij artrose of artritis of andere aandoeningen die het kniegewricht aantasten.
Knie Ottobock NL.
Welke sport past bij mij. Welke sport is voor mij geschikt? Sport voor kinderen met een beperking. De knie is een van de zwaarst belaste gewrichten van het menselijk lichaam. Het kniegewricht heeft een grote beweeglijkheid, maar is niet erg stabiel. De knie is een scharniergewricht, deze vormt de schakel tussen het bovenbeen en het scheenbeen. Het kniegewricht kan buigen, strekken, draaien en glijden. Met een gezonde knie kan het been vrij bewegen en worden schokken, die ontstaan door lopen en rennen, opgevangen. Voor knieaandoeningen zoals bij letsels van de gewrichtsbanden heeft Ottobock gebruiksvriendelijke en uitstekende braces ontworpen. Na een letsel aan de gewrichtsbanden stabiliseert de Genu Arexa kniebrace met zijn harde frame de knie.
Epitact knie brace Verzacht pijn en ondersteunt de knie.
Altijd 30 dagen bedenktijd! Zoek op merk / Epitact / Epitact Sport Physiostrap kniebrace. Epitact Sport Physiostrap kniebrace. 2 Reviews Review toevoegen. Kniebrace om pijn te verzachten, steun te geven en bij te dragen aan het herstel van de knie bij blessures.
Kniebrace kopen? Frank.
Alle braces Bandages Braces en bandages per sport. Braces en bandages. Getoonde producten: 1 23 van 23. Toon per 12. Neo G Kniebrace Open. McDavid 429X kniebrace met gekruiste straps. vanaf 102, 55. McDavid 421 kniebrace met baleinen. vanaf 53, 96. Vergelijk product Sale! Neo G Stabiliserend knee brace open. 5495, 27, 48. Vergelijk product Sale! Neo G Knie Support Gesloten. McDavid 422R Dual Disk kniebrace level 3. vanaf 73, 90. BluePoint Kniebrace neopreen met patella opening. vanaf 19, 60. Vergelijk product Sale! BluePoint Kniebrace neopreen. vanaf 14, 48. Vergelijk product Sale! Gratis verzending vanaf 30., McDavid 429 kniebrace met scharnier.
Push med Kniebrace Kniebraces Producten Push Braces.
Push med Kniebrace. Push med Kniebrace. De Push med Kniebrace biedt een hoge mate van ondersteuning aan het kniegewricht in medio-laterale richting. De knie wordt ondersteunt door 2 bladveerscharnieren die op unieke wijze de natuurlijke rotatiebeweging van de knie volgen. Hierbij wordt flexie en extensie van de knie niet gehinderd. De bandconstructie zorgt voor een goede aansluiting van de baleinscharnieren tegen het gewricht.
Zamst JK-2 Kniebrace patella Zamst Nederland.
Mijn favorieten 0. Vandaag besteld, morgen in huis Gemakkelijk betalen Officiële website Zamst. Nog geen klant? Maak een account aan. Zamst JK-2 Kniebrace patella. Ruim op voorraad. Toevoegen aan favorieten. Stel ons een vraag via WhatsApp. Hoe doe ik de brace aan. Tell a friend. ZAMST JK-2 Kniebrace. Support voor veelvuldig jumpersknie en luxatie. ZAMST JK-2 is de meest efficiënte patella en patellapees ondersteuning. De 2 lage pads ontlasten de pees en de compressie vermijdt dat de klanten vermeerderen. Pads rondom de Patella verkomen dat de knieschijf te hoog blijft om Patellapees te ontspannen. De dubbele padding zorgt ervoor dat er druk komt onder de knieschijf waar door de druk op de patellapees wordt verminderd. Ademend, compressive materiaal voor extra comfort achter de knie. Patella pad en de dual-layer pad leveren optimale compressie ter verbetering van de stabiliteit van de knieschijf.

Contacteer ons