Resultaten voor kniebrace voor meniscus

kniebrace voor meniscus
Knieorthesen van medi medibelgium.be.
4-punts kniebrace met hard frame. medi ROM / medi ROM cool. Selectie opnieuw instellen Kies een optie Selecteer ten minste één item Geen optie voor. Indicaties voor medi knieorthesen. De knie is één van de meest belaste gewrichten van het menselijk lichaam en is dan ook zeer kwetsbaar voor pijn en letsel. medi heeft drie verschillende modellen van knieorthesen ontwikkeld. Kruisbanden kunnen bijvoorbeeld scheuren bij een plotselinge verandering van richting tijdens het rennen of springen. Als de beweging te abrupt is, kunnen de kruisbanden binnen in de knie scheuren. De meniscus ligt tussen het dijbeen en het scheenbeen en zorgt voor een optimale drukverdeling in het been. Met de leeftijd wordt de meniscus kwetsbaarder hij wordt brozer en scheurt gemakkelijker. Een meniscusletsel moet gewoonlijk geopereerd worden. Na een operatie aan de kruisband of meniscus kan de arts een knieorthese voorschrijven zodat de patiënt kan beginnen met revalideren en zo zijn mobiliteit zo snel mogelijk kan terugkrijgen. Het wiel voor flexie/extensie kan individueel ingesteld worden, afhankelijk van het herstel en de vereisten van de behandeling. I feel better. Feiten en cijfers. Kwaliteit en normen. medi Belgium NV. 32 11 242560. 32 11 242564.
Braces bij knieklachten Fysioshop4all.
Kniebraces zijn er in alle soorten en maten en kunnen worden gebruikt bij een groot aantal aandoeningen, zoals bij een instabiele knie, letsel aan de kniebanden of meniscus of bij klachten rond de knieschijf patella. Maar ook kunnen ze preventief gebruikt worden. Wanneer Uw knie instabiel aanvoelt, gezwollen of pijnlijk is, kan een GenuTrain kniebandage helpen. Bijna iedereen ervaart wel eens kniepijn aan de voorkant van het kniegewricht. Het is namelijk een veel voorkomende vorm van kniepijn. Meestal ontstaat kniepijn aan de voorkant van het kniegewricht door extra druk op de knie en de nabij gelegen kruisbande. Genutrain S Actieve bandage met Kniescharnieren. De GenuTrain P3 heeft twee geïntegreerde pelottes en een instelbare correctiedraad, die de stand van de knieschijf stabiliseren in zijn natuurlijke, gecentreerde positie. Genutrain P3 voor goede geleiding knieschijf. De Powerstep Iliotibiaal Frictie Syndroom Band Bandage biedt gerichte compressie over de Tractus Band.
Patella Kniebrace.
Voor een juiste meting moet de knie uit de strekstand, dus licht gebogen, worden gehouden. Mate van ondersteuning midden ondersteuning. Schrijf je eigen review. Je plaatst een review over: Patella Kniebrace. Titel van je review. Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Kniebrace bij meniscus letsel Bracewebwinkel.
Voor 16.00 besteld volgende dag geleverd Niet goed geld terug garantie 14 dagen retourrecht Vaste verzendkosten van 450, Snel bracewebwinkel 0345-642618. Artrose van de knie. Patellabrace bij knieschijfklachten. Home Aandoening Knie Meniscus letsel. Kniebrace voor Meniscusletsels. Er zijn diverse soorten scheuren mogelijk.:
Kniebrace voor de fietser Fiets.nl.
Overzicht Forumvaria Training, voeding en blessures. Kniebrace voor de fietser. Vragen en discussies over fietstraining, sportvoeding en gezondheid. 3 berichten Pagina 1 van 1. Forum-lid Berichten: 874 Lid geworden op: 26 mar 2008 0928.: martijn78 11 dec 2011 1612.: Al enige tijd last van de meniscus, in het begin hielp een band van hansaplast nog redelijk, echter vandaag toch weer veel last. volgens de fysio heeft het herstel enige tijd nodig en zal ik mn oefeningen voorlopig goed moeten blijven doen. Echter wil ik wel blijven fietsen en wil ik dus opzoek gaan naar een brace die meer steun biedt, zijn er mensen die ervaringen met zo'n' brace hebben en welke dus ook goed te gebruiken is op de fiets?
Een kniebrace: voor herstel, ondersteuning en preventie Ossur Blog NL.
Beide sporters gebruiken sinds ze een zware knieblessure hebben opgelopen een kniebrace om zon blessure in het vervolg te voorkomen wanneer ze sporten. Waar is een kniebrace eigenlijk allemaal goed voor? In normale looppas zijn onze bewegingen doorgaans goed gecoördineerd en hebben we een natuurlijke belasting van de knie. Hoe meer draaibewegingen we maken bijv. tijdens een partijtje hockey, voetbal, tennis of een andere sport hoe groter het risico van letsel aan de kniebanden en meniscus. Bij hardlopen of landing na een sprongbeweging belasten we de gewrichtsvlakken tussen bovenbeen femur en onderbeen tibia veel meer, evenals de banden en pezen rondom de knie. Deze krachten kunnen zelfs oplopen tot het 16-voudige! Door langdurige overbelasting van de knie of door een ongeval bijv. door te vallen tijdens de motorcross of een andere sport kan de knie beschadigen en kan artrose slijtage ontstaan. De meest voorkomende knieblessure. De meest voorkomende knieblessure is een afscheuring van het zogenaamde anterior cruciate ligament, ofwel de voorste kruisband.
Orliman Rigide Kniebrace Hard Frame Blessurewijzer.nl.
JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Ga naar de inhoud. Binnen 2 Werkdagen Thuis. Persoonlijk Deskundig Advies. Consult Afspraak Mogelijk. Deskundig advies nodig? Maak een consult afspraak. Deskundig advies nodig? Maak een consult afspraak. Hallux valgus spalk. Anti Decubitus Kussen. Hot Cold pack. Carpaal Tunnel Syndroom CTS. Degeneratieve Aandoeningen Pols. Ziekte van Quervain. Carpaal Tunnel Syndroom CTS. Degeneratieve Aandoeningen Pols. Ziekte van Quervain. Degeneratieve Aandoeningen Knie. Patella Femorale Klachten. Degeneratieve Aandoeningen Knie. Patella Femorale Klachten. Degeneratieve Aandoeningen Knie. Patella Femorale Klachten. Degeneratieve Aandoeningen Knie. Patella Femorale Klachten. Pijnklachten bij Zwangerschap. Pijnklachten bij Zwangerschap. Haglund Exostose/Haglund Hiel. Tarsaal Tunnel Syndroom. Haglund Exostose/Haglund Hiel. Tarsaal Tunnel Syndroom. Ziekte van Dupuytren. Ziekte van Dupuytren. Insufficiëntie Spieren Schouder-Nekgordel. Postoperatieve Bescherming Nek. Insufficiëntie Spieren Schouder-Nekgordel. Postoperatieve Bescherming Nek. Compressie na Buikoperatie. Compressie na Buikoperatie. Discopathie Lage Rug. Instabiliteit Lage Rug. Musculaire Dysbalans Lage Rug. Discopathie Lage Rug. Instabiliteit Lage Rug. Musculaire Dysbalans Lage Rug. Insufficiëntie Spieren Schouder-Nekgordel. Insufficiëntie Spieren Schouder-Nekgordel. Schouder uit de Kom. Schouder uit de Kom. Klik op een lichaamsdeel of zoek op indicatie. Orliman Rigide Kniebrace Hard Frame.
BioSkin Kniebrace Crossfire OA Bioskin Nederland.
De CrossFire OA is ook ontworpen voor een lange levensduur met gemakkelijk te vervangen klittenbandpanelen, zodat de patiënt jarenlang gebruik van dezelfde kniebrace kan krijgen. Hoe werkt het principe van Unloaden.: Wanneer de gewrichten in de knie elkaar raken, doordat het kraakbeen tussen de botten versleten is, geeft dat veel pijn bij activiteiten. De banden van de Crossfire OA kniebrace oefenen een lichte kracht uit. Hierdoor wordt de druk aan de zijde waar de gewrichten met elkaar contact maken verminderd. Dit resultaat wordt unloaden genoemd. Het ontlast de pijnlijke zijde van de knie. Het losser of vaster zetten van de band bepaalt de mate van kracht dat wordt uitgeoefend. Is er spraken van artrose in de knie aan één zijde dan biedt de Crossfire OA kniebrace een oplossing. De artose zit dan of aan de binnenzijde mediaal of aan de buitenzijde lateraal van de knie, eventueel in combinatie met letsel aan de meniscus ontstaan door langdurige overbelasting.

Contacteer ons