NU 7 dagen GRATIS testen!

Klantenservice
(maandag t/m vrijdag 09.00 tot 21.00 uur)

0341 - 431 055
enkel artrose - Braces4Artrose

Zo helpt een enkelbrace bij enkel artrose

Het dragen van een enkelbrace is een goede behandeling bij enkelartrose. Door de brace voelt de enkel stabieler aan en voel je dat de enkelbrace je enkelgewricht ondersteunt. Een enkelbrace geeft de benodigde steun aan je enkelgewricht en verbetert de stabiliteit van de enkel en voet. Daarnaast geeft een enkelbrace compressie zodat de zwelling wordt verminderd. Hierdoor worden de pijnklachten minder en kan je de enkel zo goed mogelijk blijven gebruiken.

naar collectie enkelbraces voor artrose

enkel artrose

Wanneer je artrose hebt in je enkel is bewegen moeilijk door de pijn en de zwelling. Dit heeft invloed op je balans en op je manier van lopen. Bij enkel artrose wordt de kraakbeenlaag in de enkelgewrichten dunner door slijtage, of wordt het kraakbeen aangetast door bijvoorbeeld een ontsteking. In beide gevallen kan de kraakbeenlaag uiteindelijk helemaal verdwijnen. Doordat het kraakbeen verdwijnt kan het gewricht niet meer soepel bewegen. Beweging wordt dan pijnlijk doordat de botten tegen elkaar aan komen. Ook kan er zwelling in de enkel ontstaan door vochtophoping; dit kan een pijnlijke druk geven waardoor bewegen lastig wordt.

 • star
 • star
 • star
 • star
 • star

Braces4Artrose is beoordeeld met een van 10 op basis van beoordelingen op Kiyoh

Informatie en service

 • Lees meer h

  Morgen in huis

  Bestellingen voor 21.00 uur geplaatst worden dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen in het weekend voor zondag 19.00uur besteld worden op maandag geleverd.

  Bezorgen en afhalen
 • Lees meer h

  Deskundig advies

  Heb je een specifieke vraag of weet je niet precies welke brace voor jou geschikt is? Neem dan contact met ons op,
  bel 0341 – 431 055.

  Contact gegevens
 • Lees meer h

  Tevreden klanten

  Klanten beoordelen ons met een 9.2!
  Lees hier de beoordelingen van onze klanten.

  Klantbeoordelingen KiyOh