NU 7 dagen GRATIS testen!

Klantenservice
(maandag t/m vrijdag 09.00 tot 21.00 uur)

0341 - 431 055
hand artrose - Braces4Artrose

Zo helpt een brace bij handartrose

Het dragen van een handbrace ondersteunt de hand bij artrose. Voor duim artrose zijn er speciale duimbraces ontwikkeld. Door een duimbrace te dragen ondersteun en ontlast je de duim. Ook zorgt het ervoor dat verdere slijtage verminderd wordt. Een duimbrace stabiliseert het duimbasisgewricht en positioneert het middenhandsbeentje van de duim in een functionele stand. Hierdoor ontstaat de zogenaamde ‘duimboog’, die tijdens het gebruik van de hand stabiel blijft en zorgt voor een goede grijpfunctie. Dit verlicht de pijn bij belasting van de duim.

naar collectie handbraces voor artrose

hand artrose

Bij hand artrose zijn pijnlijke gewrichten en stijfheid de voornaamste klachten. Wanneer je kracht zet is de pijn vaak erger. ‘s Ochtends kan je last hebben van stijfheid in de handen, die gedurende de dag minder wordt.

Bij handartrose gaat het kraakbeenlaagje in de handgewrichten slijten. Hierdoor kunnen de botten niet meer soepel langs elkaar bewegen en ontstaan er pijnklachten. Artrose kan samengaan met ontstekingsreacties, waardoor extra botweefsel aan de randen kan aangroeien.  Deze botuitsteeksels zijn vooral in de vingers goed te zien. De vingers kunnen dan vaak niet meer helemaal gestrekt worden en er is sprake van krachtverlies in de vingers.

 • star
 • star
 • star
 • star
 • star

Braces4Artrose is beoordeeld met een van 10 op basis van beoordelingen op Kiyoh

Informatie en service

 • Lees meer h

  Morgen in huis

  Bestellingen voor 21.00 uur geplaatst worden dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen in het weekend voor zondag 19.00uur besteld worden op maandag geleverd.

  Bezorgen en afhalen
 • Lees meer h

  Deskundig advies

  Heb je een specifieke vraag of weet je niet precies welke brace voor jou geschikt is? Neem dan contact met ons op,
  bel 0341 – 431 055.

  Contact gegevens
 • Lees meer h

  Tevreden klanten

  Klanten beoordelen ons met een 9.2!
  Lees hier de beoordelingen van onze klanten.

  Klantbeoordelingen KiyOh