NU 7 dagen GRATIS testen!

Klantenservice
(maandag t/m vrijdag 09.00 tot 21.00 uur)

0341 - 431 055
pols artrose - Braces4Artrose

Zo helpt een polsbrace bij polsartrose

Het dragen van een polsbrace helpt goed bij polsartrose. Door een polsbrace te dragen geef je het polsgewricht rust, doordat de pols wordt ondersteund en beschermd. Daarnaast neemt de zwelling af en daardoor ook de pijn. Hierdoor kan je je pols beter bewegen. Met een polsbraces om heb je nog steeds volledige bewegingsvrijheid van de duim en vingers. De handfunctie blijft dus volledig terwijl de pols goed wordt ondersteund.

naar collectie polsbraces voor artrose

pols artrose

Bij pols artrose wordt de kraakbeenlaag in de pols steeds dunner en deze laag kan zelfs helemaal verdwijnen. Het kraakbeen kan ook worden aangetast door een ontsteking, zoals reumatoïde artritis. Bij pols artrose voel je pijn in je pols en kan je pols rood en gezwollen zijn. Ook kan je last hebben van stijfheid van het polsgewricht, waardoor je de pols minder goed kan bewegen.

De pols verbindt de arm met de hand, en kan in alle richtingen bewegen. Bij alles wat we met de handen doen, is de pols betrokken. Het polsgewricht verbindt de uiteindes van het spaakbeen en de ellepijp met acht handwortelbeentjes. Alle botten zijn bedekt met een laagje kraakbeen zodat ze soepel langs elkaar kunnen bewegen. Bij artrose wordt dit kraakbeen alsmaar dunner door slijtage, en kan zelfs helemaal verdwijnen. Daardoor komen de botten bloot te liggen en maken ze contact met elkaar. Dit geeft pijnklachten.

 • star
 • star
 • star
 • star
 • star

Braces4Artrose is beoordeeld met een van 10 op basis van beoordelingen op Kiyoh

Informatie en service

 • Lees meer h

  Morgen in huis

  Bestellingen voor 21.00 uur geplaatst worden dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen in het weekend voor zondag 19.00uur besteld worden op maandag geleverd.

  Bezorgen en afhalen
 • Lees meer h

  Deskundig advies

  Heb je een specifieke vraag of weet je niet precies welke brace voor jou geschikt is? Neem dan contact met ons op,
  bel 0341 – 431 055.

  Contact gegevens
 • Lees meer h

  Tevreden klanten

  Klanten beoordelen ons met een 9.2!
  Lees hier de beoordelingen van onze klanten.

  Klantbeoordelingen KiyOh