NU 7 dagen GRATIS testen!

Klantenservice
(maandag t/m vrijdag 09.00 tot 21.00 uur)

0341 - 431 055
Onderdeel van All4Fysio - Braces4Artrose

All4Fysio ondersteunt je in iedere beweging

De expertise van All4Fysio ligt in het leveren van producten en diensten die ondersteuning bieden aan een beweging. Dit ter vermindering van een pijnklacht, maar ook ter versterking en zelfs ter preventie.

Naar all4fysio.nl

Onderdeel van All4Fysio

In de afgelopen decennia heeft All4Fysio zich volledig gespecialiseerd in advisering en verkoop van braces voor o.a. knie, pols, enkel, duim, etc. All4Fysio is een van de grootste aanbieders van braces voor diverse doeleinden in Nederland en België. Onder braces4artrose.nl hebben de met All4Fysio samenwerkende fysiotherapeuten een selectie van braces samengesteld die bewezen de klachten die gepaard gaan met artrose verlichten. Op deze wijze wordt het voor haar klanten overzichtelijk om de juiste brace te vinden.

Advies bij je keuze

We geven je graag advies zodat je de beste keuze kan maken. Onze goed getrainde medewerkers van de klantenservice zijn van maandag t/m vrijdag van 9u-21u bereikbaar voor advies. Uiteraard ben je ook welkom in onze showroom. Vooraf bellen is aan te raden om te voorkomen dat je moet wachten.

Klantenservice is bereikbaar op 0341 – 431 055 of per mail op klantenservice@all4fysio.nl

 

Waar vind je wat op de site

Braces voor artrose
Onder deze knop vind je ons assortiment overzichtelijk verdeeld in categorieën. We geven je per product heel veel informatie waardoor je een goede keuze kan maken. Dat vinden we erg belangrijk!

Informatie
Onder deze knop leggen we uit op welke manier een brace helpt om het ongemak dat vaak gepaard gaat met artrose te verlichten.

Advies bij je keuze
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star

Braces4Artrose is beoordeeld met een van 10 op basis van beoordelingen op Kiyoh

Informatie en service

 • Lees meer h

  Morgen in huis

  Bestellingen voor 21.00 uur geplaatst worden dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen in het weekend voor zondag 19.00uur besteld worden op maandag geleverd.

  Bezorgen en afhalen
 • Lees meer h

  Deskundig advies

  Heb je een specifieke vraag of weet je niet precies welke brace voor jou geschikt is? Neem dan contact met ons op,
  bel 0341 – 431 055.

  Contact gegevens
 • Lees meer h

  Tevreden klanten

  Klanten beoordelen ons met een 9.2!
  Lees hier de beoordelingen van onze klanten.

  Klantbeoordelingen KiyOh