NU 7 dagen GRATIS testen!

Klantenservice
(maandag t/m vrijdag 09.00 tot 21.00 uur)

0341 - 431 055
Retourneren en ruilen - Braces4Artrose

Niet tevreden?

Bevalt het gekochte product niet, dan kan je dat eenvoudig ruilen of retour sturen. In dat laatste geval storten we het geld weer snel op je rekening. Omdat we onderdeel uitmaken van de All4Fysio groep handelen zij retouren en omruilingen af.

Meer weten over All4Fysio?

Retourneren en ruilen

Het kan gebeuren dat je bestelling niet (helemaal) naar wens is. In dat geval kan je het product eenvoudig omruilen of retourneren bij All4Fysio. Wij begrijpen dat als je de bestelling terugstuurt, niet lang op je geld wilt wachten. Daarom storten wij het aankoopbedrag binnen enkele dagen terug nadat wij het product retour ontvangen en gecontroleerd hebben.

Retourprocedure

Je wilt een product retourneren? Vul dan het retourformulier in wat je bij de bestelling hebt ontvangen (op de achterzijde van de pakbon). Op dit formulier geef je aan of je het product wilt omruilen voor een ander product of dat het product retour komt. In dat laatste geval storten we het aankoopbedrag snel weer op je rekening.
LET OP: Voorkom vertraging bij terugbetaling en vul het retourformulier compleet in! Ben je het retourformulier kwijt. In dat geval volstaat het om een print van de orderbevestiging of factuur (heb je van ons per mail ontvangen) mee te sturen met het retourpakket. 

Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Tevens dient het product in een doos (envelop is niet toegestaan ivm beschadiging) aangeleverd te worden. De retourzending kan worden verstuurd aan het volgende adres (de verzendkosten van deze retourzending zijn voor je eigen rekening)

All4Fysio
Jagerserf 9
3851SM Ermelo

Advies bij je keuze

We geven je graag advies zodat je de beste keuze kan maken. Onze goed getrainde medewerkers van de klantenservice zijn van maandag t/m vrijdag van 9u-21u bereikbaar voor advies. Uiteraard ben je ook welkom in onze showroom. Vooraf bellen is aan te raden om te voorkomen dat je moet wachten.

Onze klantenservice is bereikbaar op:
0341 – 431 055
of per mail op klantenservice@all4fysio.nl

 

Waar vind je wat op de site

Braces voor artrose
Onder deze knop vind je ons assortiment overzichtelijk verdeeld in categorieën. We geven je per product heel veel informatie waardoor je een goede keuze kan maken. Dat vinden we erg belangrijk!

Informatie
Onder deze knop leggen we uit op welke manier een brace helpt om het ongemak dat vaak gepaard gaat met artrose te verlichten.

Advies bij je keuze
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star

Braces4Artrose is beoordeeld met een van 10 op basis van beoordelingen op Kiyoh

Informatie en service

 • Lees meer h

  Morgen in huis

  Bestellingen voor 21.00 uur geplaatst worden dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen in het weekend voor zondag 19.00uur besteld worden op maandag geleverd.

  Bezorgen en afhalen
 • Lees meer h

  Deskundig advies

  Heb je een specifieke vraag of weet je niet precies welke brace voor jou geschikt is? Neem dan contact met ons op,
  bel 0341 – 431 055.

  Contact gegevens
 • Lees meer h

  Tevreden klanten

  Klanten beoordelen ons met een 9.2!
  Lees hier de beoordelingen van onze klanten.

  Klantbeoordelingen KiyOh